Ryhmävierailut

Group visits

Ryhmävierailut

VB-valokuvakeskus toimii myös erilaisten työ- ja vapaa-ajan ryhmien vierailukohteena. Näyttelykäynti sopii osaksi niin työporukan tyhy-päivää, kuin vaikkapa pikkujouluohjelmaa. Näyttelyihin voi tutustua itsenäisesti omaan tahtiin tai varata opastuksen. Mikäli suunnittelet ryhmävierailua, suosittelemme tekemään varauksen. Varmistamme tällöin, ettei vierailuajankohdalle ole tulossa muita isoja ryhmiä. Yli kymmenen hengen ryhmille näyttely pääsylipun saa edullisempaan 6 € hintaan ja maksutapana on tarjolla myös laskutus. Ryhmävierailut voivat sijoittua myös aukioloaikojen ulkopuolelle, jolloin niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Opastukset

VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin on tilattavissa myös opastus. Opastus on kestoltaan n. 30-45min ja tulee varata vähintään viikkoa aiemmin. Opastusten hinnat ovat:

  • Opastus suomeksi 35 €
  • Opastus englanniksi tai viikonloppuisin 55 €
HUOM! Ryhmäopastuksia ei ole tarjolla toistaiseksi koronatilanteesta johtuen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppilaitosvierailut

Oppilaitosryhmät voivat tutustua VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin omatoimisesti tai varata opastuksen. Ryhmävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin (1-2 viikkoa ennakkoon) asiakaspalveluun. Sopiva ryhmäkoko on noin 30 hlöä. Mikäli ryhmänne on suurempi, suosittelemme saapumaan porrastetusti useammassa pienemmässä ryhmässä. Voit tiedustella vierailuajankohtia myös aukioloaikojen ulkopuolelle, kuten maanantaille ja klo 8-12 arkiaamuille. VB-valokuvakeskukseen on vapaa pääsy kaikille ryhmävarauksen tehneille:

  • Varhaiskasvatuksen ryhmille
  • Peruskouluryhmille
  • Toisen asteen (lukio, ammatti- ja aikuiskoulutus) ryhmille
  • Korkeakoulu (ammattikorkeakoulu, yliopisto) ryhmille
  • Opinto-, ja valmennusryhmille
  • Erityisryhmille

opettajan / ohjaajan johdolla. Oppituntia valmistelevat opettajat voivat tulla tutustumaan näyttelyyn ennakkoon veloituksetta (edellyttää voimassa olevaa ryhmävarausta).

Hyödynnä myös opetusmateriaaliamme!