Henkilöjäsenyydet

Victor Barsokevitsch -Seura ry

Home / Henkilöjäsenyydet

Tervetuloa VB-seuran jäseneksi!

Victor Barsokevitsch-Seura ry:n tehtävänä on valokuvakulttuurin edistäminen, jota yhdistys toteuttaa pääsääntöisesti näyttelytoiminnan kautta. Yhdistys on ylläpitänyt vuodesta 1987 lähtien Kuopiossa toimivaa VB-valokuvakeskusta, joka sijaitsee valokuvaaja Victor Barsokevitschin (1863-1933) entisessä valokuvaamon ja kotitalon tiloissa. VB-valokuvakeskus esittelee ympäri vuoden vaihtuvia valokuvanäyttelyitä kotimaisista kansainvälisiin tekijöihin. VB-seuran jäsenenä tuet ja ylläpidät tätä merkittävää kulttuuritoimintaa.

VB-seuran jäsenenä olet näyttelyavajaisten kutsuvieras seuralaisen kanssa ja pääsette tutustumaan näyttelyyn opastetulle kierrokselle. Jäsenkorttia näyttämällä sinulla on aina rajaton vapaa pääsy VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin. Saat myös alennusta VB-valokuvakeskuksen tilavuokrista ja ilmoitetuista tapahtumista. Jäsenet saavat muutaman kerran vuodessa sähköpostitse jäsenkirjeen, jossa kerrotaan VB-valokuvakeskuksen näyttelyistä, oheistapahtumista ja ajankohtaisia asioita.

Seuran jäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka seuran hallitus hyväksyy sen jäseniksi. Voit liittyä VB-seuran jäseneksi täyttämällä alta löytyvän olevan jäsenliittymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun verkkopankissa tai VB-valokuvakeskuksella. Jäsenkortin voi noutaa VB-valokuvakeskuksen asiakaspalvelupisteestä, kun jäsenyys on maksettu. Henkilöjäsenkortin tuomat etuudet ovat henkilökohtaisia.

 

Päivitetty yritys- ja yhteisöjäsenten sivusto avataan pian.

Jäsenmuodot

Viggo

opiskelijajäsenyys

15 €

/ vuosi

Vera

museokorttijäsenyys

15 €

/ vuosi

Victor

perusjäsenyys

30 €

/ vuosi

Adéle

kannatusjäsenyys

90 €

/ vuosi

Jäsenetuudet

Victor

Perusjäsenyys

 

Kenelle?

 • Kaikille valokuvan ystäville.

Perusedut

 • Rajaton vapaa pääsy VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin
 • Sähköinen jäsenkirje
 • Avajaiskutsu kahdelle
 • Eksklusiiviset ennakkotutustumiset ja taiteilijaopastukset näyttelyihin
 • Kursseista, luennoista ja ilmoitetuista tapahtumista -10%
 • Käsikirjaston lukumahdollisuus

Lisäedut

 • Käsikirjaston lainausmahdollisuus
 • VB-valokuvakeskuksen tilavuokrista -25%

 

Adéle

Kannatusjäsenyys

 

Kenelle?

 • Sinulle, joka nautit näyttelyistä puolison, ystävän tai muun seuralaisen kanssa.

Perusedut

 • Rajaton vapaa pääsy VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin
 • Sähköinen jäsenkirje
 • Avajaiskutsu kahdelle
 • Eksklusiiviset ennakkotutustumiset ja taiteilijaopastukset näyttelyihin
 • Kursseista, luennoista ja ilmoitetuista tapahtumista -10%
 • Käsikirjaston lukumahdollisuus

Lisäedut

 • Käsikirjaston lainausmahdollisuus
 • Seuralainen veloituksetta mukaan näyttelykäynneille
 • VB-valokuvakeskuksen kokoustilan käyttö veloituksetta 3 x vuosi TAI VB-valokuvakeskuksen koko talon käyttö yksityistilaisuutta varten 1 x vuosi.*
 • VB-valokuvakeskuksen seuraavista tilavuokrista -25%
 • Omalle ryhmälle ilmainen näyttelyopastus 1 x / näyttely
 • Näyttelykäynnit ajanvarauksella

 

*Jäsenetuutena tehdyt tilavaraukset täytyy tehdä vähitään viikkoa etukäteen ja niiden on sovittava keskuksen aikatauluun. Tilavaraus tiedustelut tehdään arkisin puh: 044 7446424.


 

Viggo

Opiskelijajäsenyys

 

Kenelle?

 • Päätoimisille opiskelijoille, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti (toinen aste, korkeakoulu) liittymishetkellä sekä 15-vuotta täyttäneille nuorille.

Perusedut

 • Rajaton vapaa pääsy VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin
 • Sähköinen jäsenkirje
 • Avajaiskutsu kahdelle
 • Eksklusiiviset ennakkotutustumiset ja taiteilijaopastukset näyttelyihin
 • Kursseista, luennoista ja ilmoitetuista tapahtumista -10%
 • Käsikirjaston lukumahdollisuus

 

Vera

Museokorttijäsenyys

 

Kenelle?

 • Sinulle joka vierailet mielummin museokortilla, mutta tahdot myös tukea VB-seuran toimintaa ja nauttia jäseneduista (vaatii voimassa olevan museokortin liittymishetkellä).

Perusedut

 • Rajaton vapaa pääsy VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin
 • Sähköinen jäsenkirje
 • Avajaiskutsu kahdelle
 • Eksklusiiviset ennakkotutustumiset ja taiteilijaopastukset näyttelyihin
 • Kursseista, luennoista ja ilmoitetuista tapahtumista -10%
 • Käsikirjaston lukumahdollisuus

 

Jäsenliittymislomake

Huomioithan, että henkilön tulee olla 15-vuotta täyttänyt liittymishetkellä. Mikäli olet täyttänyt 15-vuotta kuluvana vuonna, ilmoita koko syntymäpäivä pp.kk.vvvv.
Valitse pudotusvalikosta haluamasi jäsenmuoto. Huomioithan, että Viggo edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia ja Vera museokorttia, jonka tiedustelemme paluuviestissä.

Maksuohjeet

HENKILÖJÄSENMAKSUT 2021-22

 

Maksun saaja: Victor Barsokevitsch-Seura ry

Tilinumero: FI51 5609 1840 0359 94

Käytä seuraavia maksuviitteitä ja summia maksaessasi jäsenmuotoa

 • Viggo / viite: 22224, summa: 15 €
 • Vera / viite: 44448, summa: 15 €
 • Victor / viite:  66662, summa: 30 €
 • Adéle / viite: 88886, summa: 90 €

Viitenumerot päivitetty 14.9.2021


 

Lisätietoa

Kysyttävää jäsenyyksistä? Ota yhteyttä:

Riikka Partanen
sihteeri

Victor Barsokevitsch -Seura ry

info (at) vb-valokuvakeskus.fi
044 744 6424

Usein kysytyt kysymykset

 

Kuka voi liittyä VB-seuran jäseneksi?

Seuran jäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka seuran hallitus hyväksyy sen jäseniksi. Yksityisen henkilön tulee olla täyttänyt 15-vuotta liittymishetkellä.

 

Kuinka jäsenmaksun suuruus määräytyy?

Victor Barsokevitsch -Seura ry:n jäseneltä perittävän jäsenmaksun suuruuden päättää seuran vuosikokous, joka pidetään sääntömääräisesti viimeistään maaliskuussa.

 

Miten voin maksaa VB-seuran jäsenmaksun?

Asiakaspalvelupisteeseen: VB-seuran jäsenmaksun voi maksaa VB-valokuvakeskuksen asiakaspalvelupisteeseen keskuksen aukioloaikoina.

Verkkopankissa: VB-seuran jäsenmaksun voi maksaa verkkopankissa jäsenyys sivuilla ilmoitetuilla maksutiedoilla. Maksutiedot löytyvät myös jäsenmaksu laskusta, joka lähetetään jäsenistölle vuosikokouksen jälkeen sähköpostitse.

 

Haluan maksaa useamman tai toisen henkilön jäsenmaksun verkkopankissa, onko se mahdollista?

Kyllä on. Mikäli haluat maksaa useamman tai toisen henkilön jäsenmaksun, tulee verkkopankin maksun viitekenttä jättää tyhjäksi ja kirjata viestikenttään “VB-seuran jäsenmaksut: ” ja kaikkien niiden jäsenten etu- ja sukunimet, jotka haluaa maksaa. Esim. “VB-seuran jäsenmaksut: Erkki Esimerkki ja Maija Mallikas.

 

Kuinka kauan jäsenyyteni on voimassa?

Jäsenyys on voimassa tasan vuoden ostohetkestä. Esim. maksat jäsenyyden 25.3.2021 jäsenyys on voimassa 25.3.2022. Jäsenyyden voimassaolo päivämäärä merkitään jäsenkorttiin.

 

Milloin saan jäsenkorttini?

Jäsenkortin saa kun jäsenmaksu on suoritettu. Paikan päällä maksaessa jäsenkortin saa heti mukaan. Mikäli maksat verkkopankissa, maksu näkyy yleensä muutaman päivän sisällä, jonka jälkeen jäsenkortti on noudettavissa VB-valokuvakeskuksen asiakaspalvelupisteeltä. Jäsenkortteja ei postiteta jäsenistölle, vaan kortti tulee noutaa paikan päältä.

 

Mistä tiedän onko jäsenyyteni voimassa?

Jäsenyyden voimassaolo päivämäärän näet jäsenkortista. Voit tarvittaessa tiedustella jäsenyytesi voimassaoloa asiakaspalvelusta

 

Sain sähköpostiini jäsenmaksulaskun tulevalle vuodelle, vaikka jäsenyyteni on vielä voimassa. Tarvitseeko minun maksaa jäsenmaksu uudelleen?

Ei tarvitse. Vuosikokouksen jälkeen jäsenistö saa sähköpostitse henkilöjäsen laskun, joka toimii tiedoksiantona päätetystä jäsenmaksun suuruudesta. Lasku lähetetään maalis-huhtikuun aikana. Mikäli olet esim. liittynyt jäseneksi loppuvuodesta tai uusinut jäsenyytesi alkuvuodesta ja jäsenyytesi on voimassa lasku on sinulle aiheeton.

 

Jäsenyyteni on voimassaolo on päättynyt, kuinka voin uusia jäsenyyteni?

Jäsenyyden voi uusia maksamalla jäsenmaksun VB-valokuvakeskuksen asiakaspalveluun tai verkkopankissa voimassa olevan jäsenmaksu laskun ja jäsenyys sivuilla kerrotuilla maksutiedoilla.

 

Voinko ostaa VB-seuran jäsenyyden lahjaksi?

Kyllä voit, mutta lahjan saajan on annettava hyväksyntänsä VB-seuran jäseneksi liittymisestä. Lahjan saajan tulee ilmoittaa sähköpostitse VB-valokuvakeskuksen asiakaspalveluun info@vb-valokuvakeskus.fi, että hyväksyy VB-seuran jäsenyyden. Lahjan saajalla on myös oikeus kieltäytyä jäsenyydestä

 

En tahdo jatkaa enää VB-seuran jäsenyyttä, kuinka toimin?

Jäsen on oikeutettu eroamaan seurasta tekemällä siitä kirjallisen ilmoituksen. Mikäli et halua jatkaa VB-seuran jäsenyyttä ilmoita asiasta sähköpostitse info@vb-valokuvakeskus.fi.

 

Voidaanko VB-seurasta erottaa?

Seuran jäsen voidaan hallituksen päätöksellä erottaa seurasta, jos hän on laiminlyönyt jäsenmaksunsa suorittamisen joltakin vuodelta eikä ole maksanut sitä seuraavan tilikauden loppuun mennessä, taikka jos hän toiminnallaan seurassa tai sen ulkopuolella estää yhdistyksen päämäärien toteuttamista taikka vahingoittaa sen mainetta.

Voimassa olevat säännöt
31.08.2020

 

1 §

Yhdistyksen nimi on Victor Barsokevitsch-Seura ry ja sen kotipaikka on Kuopio. Jäljempänä näissä säännöissä kutsutaan yhdistystä seuraksi.

 

2 §

Seuran tarkoitus on suomalaisen valokuvakulttuurin edistäminen.

 

3 §

Tarkoitusta varten seura järjestää valokuvanäyttelyitä ja valokuvaan liittyviä tapahtumia kuten lasten ja nuorten taidetapahtumia, luentosarjoja, seminaareja, työpajoja ja vastaavia sekä koulutustilaisuuksia, harjoittaa tutkimus-, kokoelma- ja julkaisutoimintaa sekä edistämällä Victor Barsokevitschin tunnettavuutta ja yleistä valokuvaajatietämystä. Lisäksi seura voi harjoittaa yhdessä liikepaikassa ravitsemisliikettä.

 

4 §

Seuran jäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka seuran hallitus hyväksyy sen jäseniksi.

Yhdistyksen jäseneksi hyväksytyn henkilön tai yhteisön nimi kirjoitetaan yhdistyksen jäsenluetteloon, johon merkitään kotipaikka ja muut henkilötiedot tai yhteisötiedot.

Kunniajäseneksi voidaan kutsua seuran päämääriä ansiokkaasti edistänyt henkilö. Kunniajäsenet kutsuu vuosikokous.

Seuran kunniapuheenjohtajaksi voidaan vuosikokouksen päätöksellä valita jäsenenä erityisen ansiokkaasti toiminut henkilö. Kunniapuheenjohtajan arvo on elinikäinen.

 

5 §

Jäsen on oikeutettu eroamaan seurasta tekemällä siitä kirjallisen ilmoituksen seuran hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka merkityttämällä eronpyynnön seuran kokouksen pöytäkirjaan.

Seuran jäsen voidaan hallituksen päätöksellä erottaa seurasta, jos hän on laiminlyönyt jäsenmaksunsa suorittamisen joltakin vuodelta eikä ole maksanut sitä seuraavan tilikauden loppuun mennessä taikka jos hän toiminnallaan seurassa tai sen ulkopuolella estää yhdistyksen päämäärien toteuttamista taikka vahingoittaa sen mainetta.

Ennen päätöksen tekemistä asianomaiselle jäsenelle on varattava tilaisuus selvityksen antamiseen paitsi milloin erottamisen syynä on jäsenmaksun maksamatta jättäminen.

Jäsenellä on oikeus saattaa erottamisesta koskeva hallituksen päätös seuran kokouksen käsiteltäväksi ilmoittamalla siitä hallituksen puheenjohtajalle 30 päivän kuluessa erottamispäätöksestä tiedon saatuaan. Tämän ilmoituksen perusteella hallitus on velvollinen ottamaan erottamista koskevan asian esille siinä seuran kokouksessa, joka ensiksi pidetään sen jälkeen, kun ilmoitus hallituksen puheenjohtajalle on tehty.

 

6 §

Seuran jäseneltä perittävän jäsenmaksun suuruuden päättää seuran vuosikokous. Kunniajäsen ja kunniapuheenjohtaja ovat vapaita jäsenmaksusta. Seuran vuosikokous pidetään vuosittain viimeistään maaliskuussa. Kokouksessa on:

– esitettävä tilinpäätös, joka käsittää tuloslaskelman, taseen ja toimintakertomuksen sekä tilintarkastuskertomus,

– päätettävä tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta,

– päätettävä toimenpiteistä, joihin vahvistetun taseen mukainen voitto tai tappio antaa aihetta,

– päätettävä vastuuvapaudesta hallituksen jäsenille tai niistä toimenpiteistä, joihin seuran hallinto ja tilintarkastajien antama lausunto antavat aihetta,

– päätettävä jäsenmaksun suuruudesta,

– valittava hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet,

– valittava yksi (1) tilintarkastaja ja hänen varahenkilönsä ja

– käsiteltävä muut kokouskutsussa mainitut ja kokoukselle esitetyt asiat.

Jos seuran jäsen haluaa saada asian kokouksen päätettäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle niin ajoissa, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Yhdistyksen kokoukseen voi osallistua myös tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana tai ennen kokousta.

 

7 §

Seuran ylimääräinen kokous pidetään, milloin hallitus katsoo sen tarpeelliseksi tai kun vähintään 1/10 seuran äänioikeutetuista jäsenistä ja sitä kirjallisesti hallitukselle ilmoittamaansa asiaa varten pyytää. Kokous on tällöin kutsuttava koolle kahden (2) viikon kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

 

8 §

Kutsu seuran kokouksiin annetaan seuran jäsenille tiedoksi kirjallisesti viisi (5) päivää ennen kokousta.

 

9 §

Asiat ratkaistaan seuran kokouksissa yksinkertaisella äänten enemmistöllä ellei näissä säännöissä ole jonkin asian ratkaisemisesta toisin määrätty. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

 

10 §

Seuran asioita hoitaa hallitus, jonka seuran vuosikokous valitsee seuraavaan vuosikokoukseen kestäväksi toimikaudeksi. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja neljä (4) varsinaista jäsentä sekä kaksi (2) varajäsentä. Hallitus valitsee sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarpeelliset katsomansa toimihenkilöt.

 

11 §

Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai tämän estyneenä ollessa varapuheenjohtajan kutsusta taikka, jos kaksi (2) hallituksen jäsentä sitä vaatii. Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään puolet (1⁄2) sen jäsenistä on paikalla.

 

12 §

Hallituksen kokouksissa ratkaistaan asiat yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

 

13 §

Seuran nimen kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai sihteeri.

 

14 §

Seuran tilikausi on kalenterivuosi. Tilinpäätös ja toimintakertomus on valmistettava edelliseltä vuodelta maaliskuuhun mennessä ja annettava tilintarkastajille kuukausi ennen vuosikokousta.

 

15 §

Tilintarkastajan tulee kaksi (2) viikkoa vuosikokousta ennen antaa hallitukselle kirjallinen, seuran vuosikokoukselle osoitettu kertomus toimittamastaan seuran hallinnon ja tilien tarkastuksesta.

 

16 §

Seuran sääntöjen muuttamisesta tai purkamisesta on päätettävä vuosikokouksessa tai ylimääräisessä kokouksessa. Päätös on pätevä, jos sitä kannattaa vähintään 3/4 seuran kokouksessa läsnä olevista äänivaltaisista jäsenistä. Kokouskutsussa on oltava maininta edellisistä asioista.

 

17 §

Jos seura purkautuu tai tulee lakkautetuksi, käytetään sen varat valokuvausalaa hyödyttävään tarkoitukseen sen mukaan kuin purkamispäätöksen tehnyt kokous päättää.

 

18 §

Muutoin seuran toiminnassa noudatetaan voimassa olevan yhdistyslain säännöksiä.


 

Tietosuojaseloste

1.Rekisterin nimi

Victor Barsokevitsch-Seura ry:n jäsenrekisteri

 

2.Rekisterinpitäjä

Victor Barsokevitsch-Seura ry
Kuninkaankatu 14-16,
70100 Kuopio
Y-tunnus: 0664754-2

 

3.Rekisteriasioita hoitava henkilö

Riikka Partanen
sihteeri
0447446424
info(at)vb-valokuvakeskus.fi

 

4.Rekisterin tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhdistyslain (503/1989) määräämä velvoite ylläpitää jäsenluetteloa. Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään myös seuraavissa jäsenyyden hoitoon liittyvissä tehtävissä:

 • jäsentietojen ylläpito, hallinta ja tilastointi
 • jäsenmaksujen laskutus ja perintä
 • jäsentiedotteiden, -kutsujen ja -kirjeiden lähettäminen
 • yhdistyksen toiminnasta tiedottaminen ja markkinointi
 • yhteydenpito yhdistyksen jäseniin sekä luottamus- ja vastuuhenkilöihin

Yhdistys huolehtii keräämiensä henkilötietojen oikeellisuudesta keräämällä tiedot aina vain henkilöltä itseltään. Yhdistys ei kerää tarpeettomia tietoja.

 

5.Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja:

 • Jäsenen etu- ja sukunimi, syntymävuosi, sukupuoli, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotikunta, museokortin numero ja y-tunnus.

Rekisteri sisältää seuraavat rekisteröityjen ryhmät:

 • Opiskelijajäsenet, museokorttijäsenet, perusjäsenet, kannatusjäsenet, kunniajäsenet (sis. kunniapuheenjohtajat ja ainaisjäsenet) ja yhteisö- ja pienyritysjäsenet, yritys- ja yhteisöjäsenet, yritys- ja yhteisökannatusjäsenet.

Rekisterissä pidetään yllä myös seuraavia tietoja

 • Ajankohta viimeisen jäsenmaksun maksamisesta.

 

6.Tietojen säilytysaika

Jäsenten henkilötietoja säilytetään jäsenrekisterissä jäsenyyden ajan tai kunnes henkilö pyytää poistamaan tietonsa jäsenrekisterissä.

7.Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään tai hänen puolestaan rekisteröinnin tehneeltä taholta (vanhempi, edunvalvoja, avustaja, lahjan antaja) nettisivujen liittymislomakkeen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai läsnä suullisesti. Henkilötieto päivitykset tai muutokset saadaan aina jäsenen tai hänen puolesta ilmoitettujen tietojen perusteella. Kaikki yhdistyksen käyttämät jäsentiedot yhdistys saa jäsenrekisteristä.

 

8.Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

 

9.Tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

10.Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty lukitusten sekä muiden turvatoimien avulla. Rekisteritietoja pääsevät käsittelemään ainoastaan rekisterinpitäjän nimeämät henkilöt. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

 

11.Tarkastusoikeus ja tietojen oikaiseminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröity voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan sekä vaatia, että virheelliset tiedot oikaistaan tai poistetaan.

Tarkastus-, muutos- ja korjauspyynnön voi tehdä toimittamalla kirjallisen pyynnön edellä mainitulle rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.

 

12.Oikeus kieltää tietojen käyttö ja oikeus peruuttaa suostumus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käyttö ja vaatia tiedot poistettavaksi. Tämä koskee tietoja, joiden käsittely perustuu henkilön antamaan suostumukseen.

Tietojen käyttökieltoa koskevan vaatimuksen / aiemmin annetun suostumuksen peruuttamisen voi tehdä toimittamalla kirjallisen asiaa koskevan ilmoituksen edellämainitulle rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.

 

13.Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus valittaa valvontaviranomaisille, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n tietosuoja-asetusta.

 

Päivitetty 6.9.2021