Services

PALVELUT

NÄYTTELYOPASTUKSET


VB-valokuvakeskuksen näyttelyihin on myös tilattavissa opastus. Opastus on kestoltaan 30-60 min riippuen esillä olevasta näyttelystä. Maksimi ryhmäkoko opastukseen reilu 30 hlöä/ opastus näyttelyhuoneiden neliömäärän vuoksi. Tilaathan opastuksen vähintään viikkoa aikasemmin, ennen vierailua.

  • Suomeksi arkisin aukioloaikojen puitteissa: 35 €
  • Suomeksi aukioloaikojen ulkopuolella / viikonloppuisin: 55 €
  • Englanniksi aukioloaikojen puitteissa: 55 €
  • Englanniksi aukioloaikojen ulkopuolella / viikonloppuisin: 85 €

YKSITYISTILAISUUDET


VB-valokuvakeskuksella on myös mahdollista järjestää omia yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Näyttelytilat, Adelen salonki sekä kesäisin puutarha soveltuvat erilaisiin kokouksiin ja cocktailtilaisuuksiin.  Ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 044 744 64 24 tai info@vb-valokuvakeskus.fi ja kysy tarjousta!

ADELEN SALONKI


VB-valokuvakeskus toteutti vuonna 2015 kuopiolaisten naisyrittäjien tukemana Adelen salongin, Victor Barsokevitschin vaimoa Adele Sallinia ja hänen yrittäjähenkisyyttä kunnioittaen. Salongin yhteyteen toteutettiin myös vuosiremontin yhteydessä pieni keittiö. Adelen salonkia vuokrataan kokous, työpaja sekä muuhun pienryhmätyöskentelyyn yksityisille henkilöille kuin yhdistyksille ja yrityksille.