Harjoittelijaksi

Internship & Training Programs

VB-valokuvakeskuksella on myös mahdollisuus suorittaa opiskeluun tai työvalmennukseen liittyvä harjoittelu. Harjoittelut soveltuvat toisen asteen ja korkeakoulu tason opiskelijoille sekä työkokeiluun kiinnostuneille.

VB-valokuvakeskuksella on suoritettu harjoitteluita niin taide- ja kulttuurialan kuin media- ja viestinnän oppilaitoksista. Myös matkailu-, palvelu-, järjestö- ja muotoilualan harjoitteluita on mahdollista suorittaa. Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä iloista ja aikaansaavaa otetta työhön. Tarjoamme itsenäisiä ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä sekä mukavan työyhteisön.

Harjoitteluun voidaan soveltaa työtehtäviä esim. seuraavita työn osa-alueilta: näyttelytoiminta, näyttelytekniikka, valokuvaus, digitointi, arkistointi. Asiakaspalvelu, myynti, toimistotyöt, tiedostus / markkinointi, tapahtuma-assistentti. Harjoittelut voivat olla luoneeltaan myös projekteja, hankkeita, kehittämistöitä, tutkimuksia tai opinnäytetöitä.

Oletko kiinnostunut harjoittelun suorittamisesta VB-valokuvakeskuksella? Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa mitä tavoitteita sinulla on, miten yhdistät ne opintosuorituksiin tai työkokeiluun ja mikä on toivomasi harjoitteluajankohta. VB-valokuvakeskus ei valitettavasti voi tarjota harjoitteluista palkkaa. Olethan harjoittelupaikka tiedustelun suhteen hyvissä ajoin liikenteessä, sillä voimme ottaa vain rajallisen määrän harjoittelijoita samanaikaisesti. Ota yhteyttä mikäli sinulle herää kysyttävää, kerromme mielellämme lisää!

VB-valokuvakeskuksen harjoittelu haku on ympärivuotinen.

Lisätietoja / More info
LAURA WHITE

laura.white (at) vb-valokuvakeskus.fi
+358 40 960 7331

Harjoittelukokemuksia

internship experiences