Luontovalokuvauksen mestarit tuovat näyttelynsä VB-valokuvakeskukselle

20.10.2016

Luontovalokuvauksen mestarit Kirsi MacKenzie ja Pekka Sammallahti tuovat näyttelynsä VB-valokuvakeskukselle. Näyttelyiden yhdistävä tekijä on pohjoiset maisemat sekä tekninen taituruus; upeisiin kuviin on tallentunut niin luonnon- kuin mielenmaisemiakin. Näyttelyt ovat Pohjois-Savon Osuuspankin nimikkonäyttelyitä ja pankin omistaja-asiakkaat pääsevät VB-valokuvakeskukselle kaksi yhden hinnalla.

Näyttelyiden avajaisia vietetään torstaina  3.11. kello 18.00 alkaen. Näyttelyt avaa emeritus professori Atte von Wright. VB-seuran jäsenille on ennakkotutustuminen näyttelyyn kello 17:00 alkaen.
Ennen näyttelyn avautumista Kirsi MacKenzien pitää luennon maisemavalokuvauksesta keskiviikkona 2.11. kello 18:00. Luennolla käsitellään maisemakuvaajan välineitä ja kameran asetuksia sekä syvyysterävyyden ja valon hallintaa. Sen lisäksi käydään läpi suotimien vaikutuksia maisemakuvauksessa. Paikkoja on enää muutamia jäljellä joten ilmoittauduthan pian sähköpostilla: info@vb-valokuvakeskus.fi. VB-seuran jäsenille tietenkin jäsenhintaan!