NANNA HÄNNINEN: NOW IS NOW & IIU SUSIRAJA: HAPPY HOUR

7.2.2017
empty image
empty image

Kuva: Nanna Hänninen

Kansainvälisesti arvostettu valokuvataiteilija Nanna Hänninen tuo kotikaupunkinsa Kuopion valokuvakeskukseen Now is Now -näyttely, joka sisältää vanhoja valokuvia ja esinemuotokuvia paperista, työpäiväkirjojen teksteistä sekä arkiesineistä. Ateljeetilassa nähdään vahvasti omaäänisen valokuva- ja mediataiteilijan Iiu Susirajan teoksia. Happy Hour -näyttely esittelee niin Susirajan valokuva- kuin videoteoksia.

Helmikuun näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 16.2.2017 klo 18.00. Näyttelyn avaa Pohjois-Savon taidetoimikunnan puheenjohtaja, lausuntataiteilija Matti Kaarlejärvi. VB-seuran jäsenille on ennakkotutustuminen näyttelyyn Nanna Hännisen johdolla klo 17.00 alkaen.

VB-valokuvakeskus lisää yleisön pyynnöstä valokuvan harrastajille, valokuvataiteilijoille ja ammattikuvaajille suunnattuja koulutuksia vuonna 2017. Ensimmäisenä on kuopiolaisen valokuvataiteilija Nanna Hännisen pitämä koulutus torstaina 14.3.2017 klo 18.00. Hänninen kertoo työskentelystään ja tekniikoista, taiteilijan toimeentulosta ja rahoitusmahdollisuuksista sekä yrittäjyydestä Neemo Oy:ssä. Koulutuksen hinta on 25 € (VB-seuran jäsenet -10%) ja paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset 13.3. mennessä sähköpostilla: info@vb-valokuvakeskus.fi.